Macskamentők blog

Macskamentők blog

Mimi még mindig gazdit keres!

2015. június 11. - Macskamentők

Fel vagyunk rá készülve, hogy Mimit nem lesz egyszerű gazdihoz adni. De egyszerűen annyira cuki, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy ne szeressen bele valaki.
Mimi a bántalmazott cicánk, akinek sérült picit a szeme, az egyik lába egy rosszul forrt törés után rövidebb, egyik-másik fogacskája is tört. Sérülései semennyire nem korlátozzák a mindennapi cselekvésében, ugyanúgy mozog, eszik, jön-megy, mint a többi cica, talán kicsit bicegősebben...sajnos csúnyán elbántak vele...
A hihetetlen mégis az, hogy a történtek ellenére Mimi egy szuper aranyos, bújós, dorombolós ölcica, aki él-hal a simogatásért, a szeretgetésért.

Mindenképpen olyan gazdit keresünk neki, aki tudja értékelni Mimi ragaszkodását és közös élettérben élhet vele, tehát lakáscicának költözne. Oltott, ivartalanított, pár éves lányka.

Érdeklődni szokásos elérhetőségünkön tudtok a macskamentok@gmail.com címen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása