Macskamentők blog

Macskamentők blog

Vilmos Herceg még mindig gazdit keres!

2014. február 03. - Macskamentők

Sajnos ő is visszakerülő cicánk, vagyis nem sajnos, hiszen inkább kapjon még egy esélyt az igazi álomgazdira tőlünk, mint, hogy egy számára előnytelen helyen legyen!
Szóval most már nagyon várja az igazit. Ha emlékeztek még, ő volt az a nagyon érzékeny lelkű cicánk, aki nagyon nehezen viselte, hogy kiszakadt az otthonából, majd hamar gazdisodott, de 4 nap után visszajött, mert "nem oldódott" fel elég hamar... no comment...
Majd újra gazdisodott, és onnan családi okok miatt pár hónap után került vissza.
Összességében csak hánykolódott szegény az utóbbi időszakban, úgyhogy most már csak bombabiztos álomgazdi jöhet számításba, aki biztos anyagi háttérrel, kellő hozzáértéssel és rendezett szociális élettel rendelkezik! (Természetesen ez vonatkozik minden gazdikereső cicánkra!)
Oltva, ivartalanítva, kedvesen, nyugodtan várakozik. Reméljük már nem sokáig!

Ha úgy érzed, te vagy az álomgazdi, ide írj:
macskamentok@gmail.com

Vilmos herceg_2.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása