Macskamentők blog

Macskamentők blog

Frici cica pakkot kapott!

2013. március 16. - Macskamentők

Kedves Cicabarátok!


Nagyon örömteli dolog történt, egyik pártfogolt cicánk csomagot kapott virtuális örökbefogadójától Lovas Évától! Ezúton is nagyon szépen köszönjük neki!


Frici, a sérült szemű, tündéri kedves fiatal fiúcska először még morcos volt, amiért a fotózás miatt nem bonthatta ki egyből a csomagot, de mint látható a második képen, a kinyitás után már megnyugodott és boldogan, meghatódva köszöni meg az ajándékokat, na és persze azon nyomban nekilátott a csomag feltérképezésének és elfogyasztásának!

DSCN9091.jpeg

 

DSCN9093.jpeg

DSCN9095.jpeg

DSCN9096.jpeg

Frici a sok finomság és játék ellenére még mindig várja az álomgazdit, aki elfogadja kis szépséghibájával együtt és feltétel nélkül szereti!

Ha úgy érzed, Te is szeretnéd Fricit, vagy valamelyik másik pártfogoltunkat virtuális vagy tárgyi adományban részesíteni, kérlek, feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot! Cicáink nagyon örülnek minden apróságnak, legyen az akár pénzbeli adomány, vagy egy ízletes konzerv, egy labda, egy pokróc. Hálásan és szeretettel fogadnak minden segítséget!

 

A virtuális örökbefogadásról, adományokról érdeklődjetek alapítványunk elnökénél, Tóth Tildánál az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 06-70/562-10-32

E-mail: macskamentok@gmail.com

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása