Macskamentők blog

Macskamentők blog

Ivartalanítási alap létrehozása

2013. február 28. - Macskamentők

Kedves Cicabarátok!

Egy nagy kéréssel fordulunk hozzátok!

Alapítványunk írásbeli megállapodást kötött a BUDAPEST FÕVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETE ILLATOS ÚTI ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLATÁVAL.

Ide a gazda, illetve a megtalálók teszik be a macskákat. A gazdás macskák azonnal elvihetőek és altathatóak is. A talált macskák 14 szigorúan letöltendő napot kapnak, akkor is, ha egészségügyileg nem indokolt, mert addig jelentkezhet érte a gazdája.

Alapítványunk segít kikerülni innen a cicáknak.

Mivel egyik nagy alapítvány sem hajlandó segíteni az ivartalanításban, kérek mindenkit, aki az Illatos úti macskák sorsát a szívükön viselik, segítsen minket. A nőstény macskák ivartalanítása 7000 Ft, amelyet térítés ellenében a telepen elvégeznek. Tehát alapítványunknak 7000 Ft-ba kerül egy nőstény macska kihozatala!

7.000 Ft egy életért.....

Bankszámlaszámunkra utalva bármilyen kis összeggel életet adhattok, további reményt a bezárt, sokszor halálra ítélt kis bársonytalpúaknak!

Kérjük, ne adjatok le állatot a telepre!

Segítségeteket szívből köszönjük!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása