Macskamentők blog

Macskamentők blog

Bársony még mindig gazdit keres!

2021. október 05. - Macskamentők
Bársony az a cica, akinek talán a legnagyobb szüksége lenne az összes cicánk közül egy álomgazdira.
Hogy miért írom ezt? Mert Bársony ha már csak messziről is meglát egy embert teljes szerelemben van. Dorombol, fejbucizik, mászna ölbe, egyszerűen imád babusgatva lenni. Sajnos ennyi cica mellett nem jut neki annyi idő, amennyit ő elvárna...
Home office-ban dolgozó, friss nyugdíjas, vagy olyan nagyobb család tagja lenne szívesen, ahol mindig van otthon valaki. A ragaszkodása kimeríthetetlen, így olyan gazdit keresünk neki, aki élvezi az összebújós TV nézést vagy olvasást.
Bársony szűrt, oltott, egészséges kiskandúr. Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Ragaszkodó természete és biztonsága miatt kizárólag benti tartásra vihető el. (hálózott terasz természetesen szóba jöhet).
Ha szeretnétek egy ilyen nagyon kedves, embercentrikus cicát, írjatok nekünk a macskamentok@gmail.com címre egy rövid bemutatkozó levelet, amiben röviden részletezitek a tartási körülményeket.
barsony_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása