Macskamentők blog

Macskamentők blog

Ivon még mindig gazdit keres!

2021. augusztus 15. - Macskamentők
Ivon a macskabőrben született kutya. A kutyákat imádja, és ahogy kiderült a macskákat utálja. Egyke cicaként, de akár több kutyás családba is szívesen költözne, mert első pillanattól kezdve tökéletes kapcsolatot ápol velük.
Önmagában is nagyon jó természetű. Nyugodt, bájos, nagyon kedves, dorombolós, gyönyörű szép macska.
Orvosilag is teljesen rendben van. Fiatal, oltott, szűrt, ivartalan cica, már csak az álomgazdit várja és a tökéletes családot! Ami tehát lehet kutyás, nagyobb gyerekes, kicsi, nagy, a lényeg, hogy cicaként egyke lehessen.
Lakáscicának, vagy hálózott teraszos lakásba költözne, ahol biztonságban és boldogan élheti le remélhetőleg nagyon hosszú életét.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre, melyben részletezitek a tartási körülményeket (két és négylábú családtagok száma, kora, stb..)
ivon0705_bf_1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása