Macskamentők blog

Macskamentők blog

Az Ásvány család "babái" még mindig gazdit keresnek!

2020. július 14. - Macskamentők
Nagy meglepetésünkre ez a három cica még mindig nálunk várja az álomgazdikat. Igaz, hogy szigorúak vagyunk a gazda választásánál, de ez mindig is így volt és így is lesz és eddig sem okozott problémát. Biztosak vagyunk benne, hogy rájuk is várnak már az álomgazdik!
Achát az ásvány család egyetlen kislány babája. Ónix és Rubin kiskandúrok. Achát és Ónix között nagyon szoros a kötelék, örülnénk, ha akár együtt maradhatnának és költözhetnének.
Rubin pedig rendkívül embercentrikus, ő akár több nagyobb gyermek között is jól érezné magát.
Mindhárman nagyon barátságosak, jól szocializáltak. Más macskával, kutyával jól kijönnek. Korban hozzájuk közel álló, tesztelt cica mellé költöznének csak.
Koruknak megfelelő orvosi ellátásuk megtörtént.
Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre, mely tartalmazza a tartási körülményeket, családtagok/négylábú családtagok számát.
asvanyok_20200714_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása