Macskamentők blog

Macskamentők blog

Az M betűs család tagjai még mindig gazdit keresnek!

2019. október 08. - Macskamentők

Az M betűs családból már csak három kiskandúr várja az álomgazdik jelentkezését! Szép kis pocakot növesztettek már, ahogy a képen is látható, nagyon szépen fejlődnek, jól szocializált, kedves, igazi családcicák. 4 hónap körüliek, FivFelv negatívak. Lakáscicának fogadhatók örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

mbetus1008_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása