Macskamentők blog

Panna gazdit keres!

2019. május 18. - Macskamentők

Panna az Állatmentő Sereg jóvoltából ivartalanul és FivFelv negatív teszttel érkezett az öregek otthonából. Helyhiány miatt visszakerült volna, így inkább nálunk várja tovább, hogy összehozza a szerencse a gazdival.
Panna gyönyörű, filigrán, kis termetű, gyönyörű fekete cica. Azonnal simogatható, dorombolós, nagyon jámbor.
Fiatal cica, füle jelölve van. Lakáscicának szeretne költözni. Amint kicsit jobban összebarátkoztunk bővíteni fogjuk róla az információkat.

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Panna, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.