Macskamentők blog

Zsófi és Zsani még mindig gazdit keres!

2019. május 06. - Macskamentők

Alapítványunk új cicái a Sánta kutya rendelő és az Állatmentő sereg összefogásának eredményeképpen kerültek hozzánk!
Sztárfotó egyelőre nincsen, a ruci ivartalanítás miatt van rajtuk. Két fiatal, oltott, ivartalan, Fiv Felv negatív cicalány keresi végleges otthonát.
Van még tennivaló velük, egy kis fülrüh, meg lábadozás a műtét után, de nemsokára gazdikeresők lesznek!
Zsófi már most is barátságos, kedves cica, Zsani még elég távolságtartó, de még nagyon friss az érkezés. Bővebb információ és képek később lesznek róluk.

Természetesen addig is várják a virtuális gazdikat!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Zsófi/Zsani, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.