Macskamentők blog

Domi és Tóbiás még mindig gazdit keres!

2019. január 11. - Macskamentők

Domi és Tóbiás két tündéri cirmos cica, testvérek. Mind a kettő sokat szelídült a kezdetekhez képest, biztonsággal örökbe adhatók türelmes gazdinak. Nagyon jó lenne hogyha együtt mehetnének, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Gyerek mellé nem javasoljuk őket. Nagyon fontos, hogy ivartalanított már mind a kettő gyerek, kb. 7-8 hónaposak. Oltottak. Be vannak chipezve. És természetesen szűrve vannak!

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Domi/Tóbiás kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

domiek1109_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.