Macskamentők blog

Füsti még mindig gazdit keres!

2018. október 31. - Macskamentők

Füstiről mostanában nagy volt a csend, ugyanis gazdisodott, de sajnos hamar vissza is került.
Fiatal kiskandúrunk még ivaros, oltott, tesztelt, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe lakáscicának. Mi nem tudunk róla semmi rosszat mondani, valószínűleg csak nem voltak kompatibilisek a jelölttel. Füsti kedves, barátságos, jó természetű, nyugodt cica, szeretnénk ha többet nem kéne rövid költözésnek kitenni és végleges helyére mehetne.

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Füsti kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

fusti1024_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.