Macskamentők blog

Athos és Phortos még mindig gazdit keres!

2018. október 28. - Macskamentők

Két fekete kandúrkánk nemrég az ivartalanításon is átesett, most már aztán tényleg nem állhat semmi a gazdisodásuk útjába! Két nagyon jó természetű cica, kiegyensúlyozottak, nyugodtak, de a játékban is benne vannak. Tökéletes választások bármilyen összetételű családba. Oltottak, szűrtek, ivartalanok. Nagyon szép kiállású, nyúlánk, elegáns cicák. Felelős, gondos gazdit vagy gazdikat keresnek!

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Athos/Porthos, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

athosek1028_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.