Macskamentők blog

Macskamentők blog

Borsodi Bence és Borisz gazdit keres!

2018. október 23. - Macskamentők

Hiába mindjárt október vége, sajnos még mindig nagyon sok kicsi cica téblábol kidobva a nagyvilágban. Bencét és Boriszt Borsodban, Rudabánya környékén találták, nagyon rossz állapotban. Csont és bőr mindkettő, de igazi kis túlélők. Mióta megérkeztek hozzánk csak esznek és dorombolnak, végtelenül hálásak.
Köszönjük Tóth Vikinek és Kristóf Petinek, hogy a mai ünnepnapon is inkább állatot mentettek!
A fiúk első útja természetesen majd az állatorvos vezet.
Szívósak mindketten, de jelenleg nincsenek jó bőrben, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen velük!

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Bence/Borisz, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

borsodi_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása