Macskamentők blog

Macika még mindig gazdit keres!

2018. február 11. - Macskamentők

Macika az Illatos útról került hozzánk.
Decembertől benn volt, mert embert harapott. Ezzel az indokkal megpecsételték a sorsát, gyerekes családba nem költözhet.
Ami a nálunk töltött idő alatt kiderült róla, hogy egy végtelenül jámbor, békés, szelíd cica, aki semmilyen természetbeli hirtelenséget, agresszivitást nem mutat. Dorombol, szereti a simogatást, szeretgetést, nyugodt, egy olyan cica, akin látszik, hogy emberek között, családban élt. Jól szocializált, tiszta, gondozott macska.
Oltott, ivartalanított, Fiv Felv negatív teszttel is rendelkezik.
Lakáscicának szeretne költözni, gyermekmentes párhoz, vagy egyedülállóhoz.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Macika, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

macika_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.