Macskamentők blog

Macskamentők blog

Támogasd alapítványunkat!

2016. augusztus 11. - Macskamentők

Szereted a cicákat, de nem tudsz örökbe fogadni? Szíveden viseled a kidobott, elárvult bársonytalpúak sorsát?
Nem csak örökbe fogadással tudsz segíteni!
Alapítványunk az év minden napján nagyon hálásan várja és fogadja a legkülönfélébb segítségeket és felajánlásokat.
Az ezernyi kiadás mellett nem fér bele anyagilag, hogy szervezeteknek utalj? Semmi gond! Csak nézz szét az ágyneműtartóban, a fürdőszobában.

Nagyon örülünk:
- elhasznált ágyneműnek, lepedőnek, törölközőnek (cicák alá télen és a ketrec takarításhoz), akár régi párnáknak, takaróknak
- tisztító és fertőtlenítő szereknek a ketrecek és a lakótér takarításához
- zsákos alomnak (a sima csomósodós tökéletes)
- bármilyen jó minőségű száraz vagy nedves tápnak, a nyári időszakban juniornak is, mert nagyon sok kiscicánk van
- labdáknak, játékoknak
- írószereknek, papírnak az alapítvány adminisztrációs munkájához
- műanyag vagy fém etető és itatótálaknak

A csomagot cím egyeztetése után elpostázhatod nekünk, vagy Budapesten belül előzetes egyeztetés alapján átvesszük személyesen, de a Récsey Centerben található Fressnapf üzletben is van adománygyűjtő konténerünk.

Ha nem akarsz/tudsz csomagot készíteni, de van rá lehetőséged, hogy anyagilag is támogasd a cicákat, azt is megteheted. A befolyt összegeket a cicák ellátására, oltásaikra, ivartalanításokra fordítjuk. Utalási cím: Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszám. Közleménybe írhatod a választott cica nevét.

Jelenleg is nagyon sok cicánk van, a pöttöm szőrgombócoktól a veteránokon át minden korosztály, minden színben. Egy közös van bennük, hogy mind nagyon szeretne egy saját otthont, saját gazdival!

Legyél te is részese alapítványunknak munkájának, segíts a cicáinknak minél hamarabb gazdira találni, hogy a helyükre bejöhessenek azok, akik most is az utcán kóborolnak.

Írj nekünk a macskamentok@gmail.com címre!

Köszönjük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása