Macskamentők blog

Macskamentők blog

Mici néni még mindig gazdit keres!

2018. június 21. - Macskamentők

Mici is régóta várja már nálunk az igazit. Neve ellenére mindössze két éves, tricolor, gyönyörű, orvosilag teljesen rendben lévő cica.
Visszahúzódó természetű, tartózkodó cica, a gazdijelöltnek fel kell készülni rá, hogy napokba telhet, míg barátkozni kezd vele.
Neki is nagyon nehéz és keserves élete volt idáig, reméljük, hogy tőlünk már végleges, kényelmes, szerető otthonba költözhet.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Mici néni, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

mici0510_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása