Macskamentők blog

Macskamentők blog

Klári még mindig gazdit keres!

2018. június 19. - Macskamentők

Klári 2 év körüli, apróbb termetű, oltott, ivartalanított, tesztelt, nagyon szép, formás, igéző szemű cirmos lányka.
Családban élt, leadott cica.
Nagyon zárkózott, félénk természetű macska. Mivel nem szereti a többieket, ezért előfordulhat, hogy az új helyén, ahol egyke lesz sokkal másképp fog viselkedni, kinyílik, bújósabb lesz.
A lényeg, hogy nem tudjuk garantálni, hogy Klári valaha is ölcica lesz, viszont az biztos, hogy fiatal, egészséges, gyönyörű macska, aki nagyon megérdemel egy szerető gazdit.
Klári tehát egyke cicának költözne, nyugodt, csendes családba (inkább párhoz, vagy idősebb emberhez, gyermek nélküli családba).
Türelmes, elfogadó gazdit keres, aki úgy szereti majd őt, ahogy van!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Klári, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

klari0530.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása