Macskamentők blog

Macskamentők blog

Réka még mindig gazdit keres!

2018. április 26. - Macskamentők

Rékáról és Blackyről a napokban írtunk. Együtt kerültek be, együtt éltek 8 éven át, az Illatos útról kerültek hozzánk, ahová a gazdi halála után kerültek.
Réka napokig csak gubbasztott, haragudott a világra és kiderült, hogy Blackyt sem szívleli. Domináns cica, ezért egykének szeretne költözni.
A napokban viszont új oldalát mutatta meg. Barátkozik, nyit az ember felé. Persze még óvatos, és hát sok volt ez a két költözés ilyen rövid idő alatt, de mégis, a kezdeti gubbasztó állapothoz képest - ahogy a videón is látjátok - már pocakmutogatás is van.
Réka 8 éves, nem mai macsek, de nagyon reméljük, hogy találunk olyan gazdit, aki szívesen simogatná ezt a pocakot és vigyázna Rékára hátralévő életében! Mivel egész életében lakásban élt, lakáscicának szeretne költözni. Korára és dominánsabb természetére való tekintettel kisgyermek nélküli, nyugodt életet élő családba költözne, egyedüli macskának.
Oltott, ivartalanított, Fiv Felv negatív teszttel rendelkezik.

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása