Macskamentők blog

Macskamentők blog

Fufi még mindig gazdit keres!

2018. január 09. - Macskamentők

Fufi már elég régóta várakozik nálunk, amit nem is értünk, hiszen egy egészséges, fiatal, oltott, ivartalanított, játékos, aktív exkandúr cicáról van szó!
Fufi imádja a társaságot, a játékot, a simogatást, igazi főnyeremény egy népes, gyermekektől zajos családba. Bírja a nyúzást, sőt kifejezetten élvezi, ha ő van a középpontban. Lételeme a pörgés, de persze az ölben dorombolást sem veti meg.
Lakáscicának szeretne költözni.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Fufi, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

fufi110_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása