Macskamentők blog

Macskamentők blog

Ho-Ho-Ho-Hóóóóó!

2017. december 05. - Macskamentők

Szőrmókjaink a Mikulástól természetesen egy gazdit kértek. Mivel valószínűleg ez már nem tud teljesülni holnap reggelig, így azt üzenik, akár virtuális gazdikkal is beérik! Csokimikulást nem kérnek, de imádnak finom falatkákat ropogtatni, szaftos gombócokat falni, szóval bármi cicának való finomsággal le lehet őket venni a lábukról!
Azért nagyon várják a gazdijelölteket is, azt kérték, tolmácsoljuk nektek, hogy milyet kérnek: "Olyan gazdit, aki feltétel nélkül szeret. Akkor is, ha beteg vagyok, és akkor is, amikor öreg leszek, nem látok jól, nem hallok jól. Ne kiabáljon velem, sose üssön meg, de felnézhessek rá a határozottsága miatt. Minden nap kapjak tőle friss vizet, finom ételeket, sok simogatást, de ha arra vágyom, hagyja, hogy elvonuljak és töprengjek az élet nagy dolgain. Ezt meglepően sokszor csináljuk, szóval fel kell készülni rá. Legyenek cuki játékai, labdák, botok, de üres kartondobozokkal is beérjük. Szeretnénk mindig melegben aludni, akkor is, ha kinti cicák vagyunk. Szeretnénk családtagok lenni és mindig szeretve lenni."

Reméljük sokan magatokra ismeretetek a leírásból és talán pont olyan helyzetben vagytok, hogy szeretnétek magatokhoz venni egy cicát. Ne habozzatok, nálunk még mindig nagyon sok cica várja a gazdit, vagy a virtuális gazdit. Ha csak jelképesen tudsz "örökbe fogadni" az sem baj, mi minden segítségnek örülünk, legyen az tárgyi adomány, vagy anyagi segítség.

Kérlek, ha megtetszett valaki, írjatok nekünk! De nagyon kérlek, ne a mikulás, vagy karácsony miatt válassz kisállatot! Ha pont most aktuális, az szuper, de ajándéknak semmiképpen nem ajánljuk. Egy kisállat örökbe fogadás nagyon nagy felelősség, és fiatal cica esetében jó esetben akár 15-20 évre szól. Jóban-rosszban.

Cicáinkat az alábbi módokon tudjátok támogatni:
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Reméljük reggelre nektek is sok finomság költözik a csizmákba!
Boldog Mikit!

mikulas_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása