Macskamentők blog

Molly még mindig gazdit keres!

2017. november 18. - Macskamentők

Molly cicánk az egyik vad cicánk. Sajnos nem mutat hajlandóságot a szelídülésre. A többiekkel nagyon jól van, de emberekkel nem akar szóba állni. Nagyon sajnáljuk, mert egy gyönyörű, jó természetű cica. Nem verekszik, nem szökdös, semmi rossz szokása nincs. Egyszerűen valószínűleg eddigi életében az emberi kéz nem adott neki semmi jót.
Mi töretlenül keressük neki azt az embert, aki biztosítana neki egy udvari meleg kuckót, finom ételeket és egy biztonságos kertet, ahol kedvelt magányában eléldegélhetne. Így leírva szinte reménytelennek tűnik, de láttunk mi már csodát, sőt, ilyen cicából kezest is...
Molly pár éves, oltott, ivartalanított, problémamentes cica.

Nagyon vár virtuális gazdikat is, akik támogatják az itt létét.
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Molly kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

molly1108_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.