Macskamentők blog

Macskamentők blog

Tündérke még mindig gazdit keres!

2017. november 08. - Macskamentők

Tündérkét rossz körülmények közül, több ember összefogásával, vidékről sikerült menteni. Fiatal nőstény cica.
Mivel nem volt mit ennie és babái is voltak, így csontsovány. Babáit is elhelyezték, de neki vissza kellett volna mennie a nyomor telepre, ahol sok az állatkínzás.
Egy kis hízókúra után természetesen ivartalanítás és egyebek következnek. Jelenleg úgy néz ki, hogy nem kockáztatok meg egy altatással járó műtétet. Szerencsére ebben Tündérke is partner, mivel folyton éhes, mindig enne.
Nagyon jó természetű, extra bújós, pusziosztó, ember centrikus cica, teknőc fanoktól sok megosztást kérünk, igazán megérdemel egy szuper otthont! (ahogy persze minden cica)

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Tündérke kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása