Macskamentők blog

Macskamentők blog

Miss Anorexya még mindig gazdit keres!

2017. október 22. - Macskamentők

Gyönyörű fekete szépségünk még mindig vár az igazira. Nem is értjük, hiszen Anorexya egy igazi főnyeremény. Kedves, játékos, jól szocializált cica. Imádja a szeretgetést, hangosan dorombol, követeli a simogatást. Imádja az embereket, aktív, szeretetéhes cica.
Keressük azt a gazdit, aki nem a színe alapján választ és sokat tud Anorexyával lenni.
Mivel Anorexya félelmet nem ismerő, hebrencs cica, az esetleges balesetek elkerülése végett csak lakáscicának költözhet!
Oltott, ivartalanított, csupa szeretet cica, aki hasonlóan lelkes és szerető gazdijára vár már hónapok óta!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Miss Anorexya, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó e-mailt a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása