Macskamentők blog

Macskamentők blog

Kira újra gazdit keres!

2017. szeptember 13. - Macskamentők

Emlékeztek még Kirára, az Illatos útról testvéreivel kihozott csöpp lánykára?

Kirát tavaly ősszel egy nagyon kedves lány vitte el, aki csodálatosan tartotta, kaja, orvos, játék, figyelem, mindent megkapott. Viszont ahogy nőtt egyre világosabbá vált, hogy nem akar csak lakásban lakni. A hölggyel folyamatosan kapcsolatban voltunk és azt gondoltuk az ivartalanítás majd segít, de nem...
A lényeg, hogy Kira kifelé vágyódik és ezt a gazda tudtára is adta, így közösen úgy döntöttünk, hogy visszatér hozzánk.
Egyelőre meg van szeppenve, de pár nap múlva már jobban látjuk, milyen személyisége lett. Azt már biztosan tudjuk, hogy nagyon jól volt tartva, igazi kis szőrlufi lett.
Kirának minden orvosi papírja megvan, egészséges, 1 év körüli cica. Egyetlen "szépséghibája", hogy hipoallergén tápot eszik, ezért erre a jövendőbeli gazdinak figyelnie kell.
Biztonságos kijárási lehetőséggel szeretnénk örökbe adni, szerintünk megfelelne egy megfelelően behálózott erkély/terasz is.
Az exgazdi virtuális gazdája marad, amíg nem gazdisodik, köszönjük neki!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

kira_bf_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása