Macskamentők blog

Macskamentők blog

Maja még mindig gazdit keres!

2017. augusztus 31. - Macskamentők

Maja 5 éves, oltott, ivartalanított, szűrt cica. Mint már írtuk, nálunk nagyon szépen felengedett, igazi szeretetbomba, egyetlen nagy bökkenő van, hogy utálja a többieket.
Elsőre nem túl barátságos, valószínűleg a gazdijelölttel sem lesz az, valószínűleg neki is hetekre lesz majd szüksége a feloldódáshoz. Viszont ha a gazda megnyeri őt, akkor örök életére hű társa lesz. Nagyon barátságos, a kertből el sem mozdul, Tilda minden lépését követi a kertben, mint egy kutya. Mostanában már az ölébe is felkucorodik és követeli a szeretgetést.
Nyugodt, türelmes, határozott gazdát keres, akinek nincsen másik háziállata! A gazdi nem fog csalódni, Maja tele van szeretettel, már csak a kitartó gazdira vár, akinek megmutathatja!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Maja, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a Hegedűs sörözőben a 13. kerületben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

majauj_bfg_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása