Macskamentők blog

Pöttöm még mindig gazdit keres!

2017. augusztus 22. - Macskamentők

Mindig fáj egy kicsit a szívem, mikor bekerül egy pici cica, és nálunk éri el szinte a felnőtt kort. A gazdi lemarad a legbohócabb hónapokról, a mindennapi csodákról, ahogy nő, okosodik, felfedezi a világot....

Pöttöm 5 hetes kis manó volt, mikor kihalászták egy autó motorteréből. Morcosan, elbújósan, fújósan tekintett a világra, hosszú hetek teltek el, mire dorombolós, klasszikus gondtalan cica vált belőle.
Pöttöm az itt töltött idő alatt nagyot nőtt, megkapta az oltásait, a tesztje negatív, bátran költözhet másik cica mellé is.
A cirmos és fekete cicák valahogy mindig nagyon lassan gazdisodnak, pedig ugyanolyan szeretetéhes, tökéletes kis minitigrisek, mint színesebb társaik.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Pöttöm, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a Hegedűs sörözőben a 13. kerületben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

pottom0822_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.