Macskamentők blog

Cirmi még mindig gazdit keres!

2017. június 19. - Macskamentők

Cirmi egy olyan helyről érkezett, ahol a gazda sem a kutyát, sem a macskát nem etette. A kutyát egy menhely fogadta. Gondolhatjátok, milyen állapotok uralkodtak... Ráadásul Cirmi füle és feje nagyon csúnyán szét volt vakarva a rengeteg rühtől. Annyira megrettenve érkezett, hogy még a nemét sem láttuk. Nőstényre tippeltünk, de kan cica. Most már oltott, ivartalanított, tesztelt, még mindig kicsit félénk, de egy gondoskodó családban még ölcica is válhat belőle.
Nálunk kizárólag bent van, de biztonságos kijárási lehetőséggel kinti-benti cicának is elvihető!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Cirmi, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

cirmi0528_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.