Macskamentők blog

Macskamentők blog

Dönci 2 még mindig gazdit keres!

2017. március 27. - Macskamentők

Dönci 2 egy 11 éves szűrt oltott ivartalan kan macska, akinek a bal mancsa kiskora óta furcsa, behajlított állapotban van. Ez semmiben nem befolyásolja. Max annyi, hogy kertes házba emiatt nem mehet. Dönci2 egyébként lakásban lakott. Gazdája egy nagyon kedves aranyos ember, akinek lakáskörülményei megváltoztak. Sokáig vártunk, hátha megoldódik és vissza tudja venni a cicát, de egyelőre ennek nincs realitása.
Jobb lenne Dönci2-nek családban élni.Nagyon mozgékony macska. Korát meghazudtolva ugrál és jön megy. Nem sokat alszik. Gyorsan él. Kora miatt azt mondanám, hogy gyerek mellé inkább ne költözzön..
Nagyon reméljük, hogy találunk neki egy elfogadó gazdit, aki fogyatékossága ellenére is elfogadja és feltétel nélkül szeretni fogja őt élete végéig. Ő is nagyon megérdemli!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Dönci 2, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

d2_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása