Macskamentők blog

Macskamentők blog

Sári még mindig gazdit keres!

2017. február 16. - Macskamentők

Általában nem szoktuk minimum egy hétig felírni a gazdás macskákat, de most annak reményében, hogy tényleg szuper gazda talált meg minket kiteszem.
Ha emlékeztek beszari Sárit a Duna parton kidobva találták. Hetekig a kanapé mögött dekkolt: oda is pisilt, kakilt a biztonság kedvéért.
Lassan oldódott, mikor kedve volt előjött, simizhető volt. Egy nagyon kedves fiatal pár jelentkezett hogy befogadná. Én elmondtam hogy nagyon fél! Hogy lehet hogy hónapokig kanapé alatt, mögött él majd. Hogy lehet sosem lesz ölbe macska. Hogy lehet bekakil bepisil akárhányszor remeg a stressztől.
De nem rettentek meg. Dóri azt mondta, ő nem fél a kihívásoktól és meg akarja menteni. Nagyon aranyos csupa szív lány. Bízom benne, hogy kitartó lesz és Sári megváltozik. Nagyon angyal mert szinte naponta tájékoztat az eredményekről. Képeket küld. Köszönjük, hogy befogadtátok. (amint látjátok még megvan a jó elbújós szokása)
Köszönjük Öelschläger Katalinnak és anyukájának a virtuális gazdaságot!
Drukkoljatok velünk, hogy Dóriék kitartása nyomán Sári elhiggye, hogy igen, őt akarták és most már minden rendben lesz!

Boldog gazdis életet, Sári!

sari1211_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása