Macskamentők blog

Macskamentők blog

Oszkár még mindig gazdit keres!

2016. december 09. - Macskamentők

Oszkár egy igazi kis kópé, akaratos, öntörvényű, de mégis bűbájos kis ördögfióka!
Ha úgy tartja kedve dörgölőzik, hanyatt vágja magát, ártatlan tekintettel és dorombolással követeli a simit, a másikban csörtet, mint egy kis vaddisznó, beléd harap, mert olyanja van.
Egy igazi szabad lélek, mit neki az emberi alattvaló...
Jól elvan a többiekkel, de nagyon igényli a törődést, ezért inkább egyedüli cicának szeretne költözni.
Ezen tulajdonságai fényében egy igazi macskaimádó és macskát kezelni, nevelni tudó határozott gazdit keresünk, aki elfogadja őt, mi több, feltétlen imádja őt, amíg csak él!
Oszkár fiatal, oltott, ivartalanított cica.

Ha magadra ismertél a leírásban, és szeretnéd ezt a gyönyörű, de több törődést és odafigyelést igénylő cicát örökbe fogadni, írj nekünk a macskamentok@gmail.com címre!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Oszkár
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

oszkar1115_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása