Macskamentők blog

Macskamentők blog

Cirbó még mindig gazdit keres!

2016. november 28. - Macskamentők

14 éves, hatalmas, klasszikus cirmos cicánk még mindig keresi az igazit! Még mindig óvatos, idő kell neki a feloldódáshoz, türelmes, odaadó gazdit keres! Óvatos természete mellé egy tündéri, emberhez szokott, igazi gazdis cica, aki mindig is az ember mellett élte az életét. Reméljük, hogy találunk neki egy olyan szerető gazdit, aki nyugdíjas éveire is biztosítja neki a kényelmes, nyugodt, biztonságos életet!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Cirbó
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

cirbo1028_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása