Macskamentők blog

Macskamentők blog

Örökbefogadó nap az Illatoson!

2016. november 26. - Macskamentők

A mai nap mérlege 25 kutya és 6 macska az új gazdiknál!

A hat cicából egy Alapítványunkhoz került, róla később írunk bővebb információt.

Külön örülünk,hogy a mai nap legelső gazdis állatkája egy tenyérnyi kis cica lett, akit már napok óta interneten figyelt a gazdi és nyitás után pár perccel már robogtak is haza a Budapest Taxi felajánlásából.
Több szervezet, alapítvány volt jelen és ajánlott fel pórázt, nyakörvet, ingyenes ivartalanítást, oktató dvd-t, bolhairtót, stb...

A nap egyik legérzelmesebb pillanata Bandita kutyus gazdisodása volt, aki 644 nap után hagyhatta el az Illatos utat!

Természetesen a kiürült helyek egy-két héten belül újra megtelnek, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy ha kutya vagy cica örökbe fogadásán töri a fejét, ott is nézzen szét, hiszen rengeteg csodálatos, az ember szeretetéért szinte könyörgő, ártatlan kis négylábúakat talál, akik örömmel költöznének egy új otthonba!
Sok könnycseppet láttunk a mai napon, öröm és a bánat könnyeket is, sokan megrendültek a ketrecekbe zárt állatok láttán és sokan elérzékenyültek a kisállatok reakcióján, ahogy megízlelték a szabadságot és felhőtlenül örültek a gazdinak!

Köszönjük szépen mindenkinek aki eljött, minden gazdinak és új társának a legjobbakat kívánjuk!
Köszönjük a telep munkatársainak és az összes szervezet önkénteseinek a segítőkész hozzáállást, a gördülékeny munkát.

Várunk titeket a következőre is!

illatos161126.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása