Macskamentők blog

Macskamentők blog

Amanda újra gazdikereső!

2016. november 09. - Macskamentők

Tilda leírása:
"Amanda pár napja visszatért. És nagyon pocsékul érzem magam miatta, mert azt hittem ez a nő az álom gazdi. Viszont ő sem hibás mert kiderült a pasija allergiás a macskára. Úgy hogy sírt is szegény. Amanda az első két napot őrjöngéssel töltötte. Köztudottan utált kimenni. Most ahogy kinyitottam az ajtót, hogy kiengedjem a lányt, Amanda kirohant, fújva belekötött mindenkibe. S máris a szomszéd házának a tetején volt s onnan szólogatott be. Na mondom eddig sem volt összeférhető most bedilizett.
Most már jó pár nap eltelt, kicsit nyugodtabb. De mindig utál mindenkit. Végre elkerült egyedüli macskának egy lakásba majd vissza a sok macska közé.
Úgyhogy vissza a rajt vonalhoz: Amanda újra gazdit keres. Minden embert feltétel nélkül azonnal szerető ivartalan oltott nőstény csak egyedüli lakónak."

Nos ez Amanda visszakerülésének rövid története. Láttátok a gazdis plakátot, tudjuk mind, hogy egy tünemény, embercentrikus, klasszikus szobacica, akit tökéletesen kielégít az ablakban ücsörgés, meleg takarón alvás és a gazdi törődése.
Tényleg igazi álom szobacica, nagyon reméljük, hogy van még esélye és most már a végleges otthont leljük meg neki!

Kérlek titeket, sok-sok megosztással segítsétek őt, hogy minél hamarabb költözhessen. Csodálatos természetét csak a többi cica jelenléte zavarja, nagyon kellene neki, hogy költözhessen!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

amandavissza_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása