Macskamentők blog

Macskamentők blog

Murci gazdira talált!

2016. november 07. - Macskamentők

Murci több, mint 8 hónap várakozás után gazdihoz költözött.
Tilda írt is hozzá:

"Nem tudom mennyire emlékeztek Murcira? Idős gazdik meghaltak, az örökös hölgy legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta hazavinni. Sok időt töltött panzióban. Nagyon kikészült :konkrétan egy idegbeteg vadállat volt.Testileg lelkileg a padlón. Meggyógyítottuk és egy barátságos cica lett. A hölgy elmondása szerint ilyen kiegyensúlyozott sosem volt. Egy nagyon régi ismerős támogató ,barátnőm cicát keresett a Mamijának. Én már beteges vonzalmat érzek mint tudjátok az idős állatok s emberek segítése megmentése ,élete jobbítása iránt.
A Mami 86 èves: remèlem sokáig él. De mielőtt felelőtlenség vádja érne természetesen megbeszéltük hogyha bármi van: cica vad lesz megint vagy Mami nem tudja ellátni akkor visszajön. Mivel egész életében öreg emberekkel élt s ő maga sem fiatal úgy gondolom hogy megfelelő családja lesz. Mami egész nap otthon van ráér vele foglalkozni .Kaptam egy videót ha engedélyt kapok rá felteszem.Én megkönnyeztem
Köszönöm azoknak akik támogattak a betegsége és az itt léte alatt. Az örökös hölgynek a virtuális gazdinak.Boldog gazdis életet."

Boldog gazdis életet, Murci!

murci1026_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása