Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól: Amanda

2016. október 30. - Macskamentők

Amanda a gazdis keresztségben a Herka hivatalos, és Szerelmem nem hivatalos neveket kapta. Íme a kedves levél és a képek:

"Amanda végül annyira nem volt Amandás, hogy Herka nevet kapott, de igazából lehet inkább Szerelmemnek kéne szólítani, mert általában így hívom.
Nagyon jól megvagyunk, egyszerűen képtelen abbahagyni a dorombolást, ha hazajövök, akkor egy 20 perces program az egymás ölében búgás. Szoktunk együtt filmet is nézni, a lényeg, hogy vakerálja valaki!
Étvágya jó, sőt, igazából mindent bezabálna, amit kap...
Egyre többet játszik, rohangál.
Igazából, ha valamiért egyszer szól neki az ember, akkor azt tudja, hogy nem szabad, így azért elég kényelmes vele. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz szétszedve a kecó mire hazaérek...
Aludni együtt alszunk, bár hajnalban nem mindig örülök annak, hogy a nedves orrát a számba dugja...
Ja, és a legviccesebb, hogy ha dögönyözést szeretne és én éppen a kezemmel mást csinálok, akkor diszkréten megfogja a mancsával és odahúzza. Ha akaratosabb, akkor mindezt a karmával teszi.
Szóval boldog élet!
Köszi!!! :)"

Mi köszönjük a gazdinak!

amanda1030_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása