Macskamentők blog

Macskamentők blog

Oszkár még mindig gazdit keres!

2016. október 13. - Macskamentők

Azt hiszem Oszkár az egyedüli cicánk, akinek hirdetését egy az egyben idézem Tildától.
Reméljük, hogy nehezebben kezelhető természete ellenére is vár rá valaki, akinek pont egy ilyen karakán, önfejű cica kell.
Szóval Tilda jellemzése alapján:
"Ő egy igazi kis bunkó neveletlen és pofátlan ivartalan ugyan, de azért kan macska. Azt hiszi azt csinálhat amit akar s ott ahol akar! Ha valami nem tetszik neki hiszti rohamot kap. Utazni egyáltalán nem tud, úgy ordít mint a fába szorult féreg. Az orvosi kezelés az egy tortúra. Már egy fültisztításkor úgy üvölt mint akinek az életére törnek. Akkor ki is kell neki??
Vagy egy egyedül élő határozott domináns pasi aki megmutatja ki a falkavezér, vagy egy fiatal pár, mindenképpen olyan akinek nincs gyereke és nem is akar: van energiájuk nevelni. Illetve ha gyerekes család akkor csak olyan ahol tini fiú van aki bírja az iramát illetve helyre rakja, neveli."

A leendő gazdira tehát nagy feladat vár, bár azért ha a szívünkre tesszük a kezünket mindannyiunk háztartásában akad ilyen öntörvényű macska, aki visít, ha felveszik, vagy direkt rosszat csinál, ha figyelmet szeretne. Nem nagyon kirívó tehát Oszkár, de nem tapasztalatlan, vagy "szobanövény" macskát szeretőknek való.

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

oszkar1013_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása