Macskamentők blog

Macskamentők blog

Tündérke még mindig gazdit keres!

2016. augusztus 25. - Macskamentők

Tündérke apró, 3 hónap körüli kis szőrgombóc. Egy buszmegállóban ázott-fázott, mielőtt hozzákerült. Nem indult túl szerencsésen a kis élete.
Szerencsére nálunk már jó kezekben van, együtt várjuk, hogy felbukkanjon az életében a gazdi, aki vigyáz rá és szeretgeti egész hátralévő életében.
Tündérke nagyon cuki, barátságos, ember centrikus lányka, egyelőre még kis pöttömke, de nem féltjük, szép cicává fog cseperedni! Felelős gazdit keres!
Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Tündérke
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

tunderke0815_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása