Macskamentők blog

Macskamentők blog

Cirmos Cecil még mindig gazdit keres!

2016. július 25. - Macskamentők

Tudjuk, hogy ha szép, egészséges kiscica és egy nem teljesen egészséges, pár éves cica közül kell választani, akkor Cirmos Cecilnek nem sok esélye van, de mi nem adjuk fel. Egy ilyen kedves cica igazán megérdemel egy otthont, ahol szeretik és vigyáznak rá.

Teljesen tünetmentesen él húgyúti betegségével. Speciális táppal és rendszeres állatorvosi kontrollal teljesen problémamentesen élhet ezzel a problémával továbbra is.
Olyan gazdit keresünk neki, aki tudja számára biztosítani a speciális tápot és a rendszeres állatorvosi látogatásokat, és aki ezzel együtt szereti őt és nagyon vigyáz rá.

Cecil igazi álomcica. Minden macskával jól kijön, a kutyákkal sincs problémája, szelíd, kedves, dorombolós, kint és bent is nagyon jól elvan, tényleg főnyeremény! Pár éves, oltott, ivartalanított.

Adjatok neki ti is egy esélyt, több, mint fél éve vár nálunk az igazira!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

cecil_bf0706.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása