Macskamentők blog

Macskamentők blog

Macskamentők Alapítvány Macskapanzió

2016. július 21. - Macskamentők

Talán sokan nem tudjátok, de alapítványunk macska panzióztatást is vállal, hogy ezen a pénzen minél több kidobott kis lelencnek ideiglenes otthont, orvosi ellátást tudjon biztosítani .

Amíg te pihensz, addig kedvenced biztonságban van és ezzel ráadásul segíted a rászoruló cicákat.
A cicák bent vannak az itt tartózkodásuk alatt egy szobában. Itt csak egy cica lakik mindig, illetve ha egy családból több érkezik, akkor többen. A cicák olyan táplálékot kapnak, amihez otthon is hozzá vannak szokva, illetve csak prémium minőségű tápot, optimális mennyiségben.

Macskamentésben több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Állatorvosi háttér a közelben éjjel- nappal biztosított.
Igény esetén az állatokat háztól-házig fuvarozzuk légkondicionált autóval, ennek külön díja van természetesen km-től függően. Hordozókat is tudunk biztosítani. Áfás számlát adunk.
A napi díj megbeszélés kérdése, mivel ez annak függvényében is módosulhat, hogy hány állattal és milyen hosszú ideig veszi igénybe szolgáltatásunkat.
Ivartalanítás utáni lábadozásra is vállalunk állatot.
Illetve más állatmentő alapítvány vagy magánszemély részére, ameddig az elhelyezést nem tudják megoldani. Ennek díja külön megállapodás szerint jön létre.
Csak oltott, parazita mentes: bolhátlan, féreghajtott állatokat fogadunk. Kijárós macskánál bolhairtás spot- onnal egy hónapon belül. Féreghajtás is ugyanakkor, de ha nem volt akkor 3 nappal a bekerülés előtt. Ha friss a bolhairtás, akkor annak is minimum 3 naposnak kell lennie. A macska esetleges betegségéről, ami nem fertőző mindenképpen tájékoztatást kérünk. Ha speciális táp igénye van azt hozni kell és nem kerül levonásra a panziós díjból. Olyan állatot, akit gyógyszerezni kell nem vállalunk!
A panziós összeg a teljes ellátást és az állattal családban történő foglalkozást tartalmazza.
Ezek az állatok a legalaposabb gondozás és gondoskodás ellenére is megbetegedhetnek és akár meg is halhatnak és ez bármikor bekövetkezhet a panzióztatás ideje alatt is. Ha ez nem külső trauma miatt következik be akkor nem vállalunk érte felelősséget.

Remélem igénybe veszi szolgáltatásunkat és Önt és cicáját is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

További információ és időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken kérhető:
Tóth Tilda
macskamentok@gmail.com

panzioplaki_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása