Macskamentők blog

Macskamentők blog

Kitti és Lotti még mindig gazdit keres!

2016. április 21. - Macskamentők

Bekerülésük óta még nem jelentkeztünk információkkal a lányokról. Sajnos egyelőre még nagyon zárkózottak. Kitti már barátkozik, elfogad kézből finom falatokat, de Lotti még Katát idézve "hordozólakó".
Ahhoz képest, hogy napokig ki sem dugták onnan az orrukat, mostanra már kimerészkednek, ismerkednek a környezetükkel, megismerik az edény csörgését, nagyon jó étvágyúak, szobatiszták. Csak nagyon félénkek.
Reméljük, hogy Kata kitartó munkája nyomán hamarosan barátságosak lesznek.

Tudjuk, hogy nem egyszerű gazdit találni nekik, de bizakodóak vagyunk. Sok cicánk túl tudott lépni a zárkózottságon és nyitni újra az emberek felé, reméljük, hogy megtaláljuk azt az embert, aki ad nekik egy esélyt arra, hogy nyugodt, biztonságos otthonban újra bízhassanak az emberben.

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róluk.
Mindketten oltva, ivartalanítva vannak, fiatal lánykák.

A képek időrendben mutatják a "fejlődésüket".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása