Macskamentők blog

Macskamentők blog

Zita még mindig gazdit keres!

2016. március 02. - Macskamentők

Zita nemrégiben került vissza hozzánk, rövidke költözés és együtt töltött idő után. Sajnos Zita a stressz miatt nem oda végezte a dolgát, ahová kellett volna, amit nem toleráltak túl jól.
Előre bocsátanánk, hogy a cicák idegrendszere, lelki ereje ugyanolyan változó, mint nálunk, embereknél. Van akinek meg se kottyan egy költözés, más hetekig zokog és járkálja végig a szobákat, mert el kell hagynia. Ugyanígy van ez a cicáknál is. Van akinek könnyen megy, mintha mindig ott lakott volna, mások hetekig elbújnak, nem esznek, félrepisilnek, stb...

Zita alaptermészete jó. Kedves, szelíd, csendes cica, érzékeny lélekkel. Kb. két éves, oltott, ivartalanított lányka. Kizárólag lakásba szeretne költözni, inkább egyke cicának, mert a dominánsabb macskák előszeretettel piszkálják, ő pedig a kis mimóza lelkével nem vág vissza.

Kitartó, nyugodt, macskaismerő gazdit keres, aki tud segíteni Zitának a beilleszkedés feszültebb napjaiban, heteiben. Zita biztosan meghálálja majd a figyelmet, mert egy tündér cica!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok!

 

ziuuj_bf_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása