Macskamentők blog

Macskamentők blog

Szépike és Géza még mindig gazdit keres!

2016. február 14. - Macskamentők

Elég faramuci helyzetben vagyunk ezzel a két cicával. Emlékeztek rá, ők azok, akik a gyártelepen születtek, így nem sok közvetlen kapcsolatuk volt emberrel, nem lettek kézhez szoktatva, nem is nagyon tudják, mit kezdjenek a helyzettel.
Nagyon sok jelentkező volt már rájuk, több látogatóval, de a helyzet sajnos mindig ugyanaz, nem akarnak barátkozni, sem elköltözni.
Mind a két cica gyönyörű, nem agresszívak, nem vadak, egyszerűen csak nehezen barátkoznak. Elég tanácstalanok vagyunk a helyzetet illetően, hiszen hiába van rájuk gazdijelölt, ha ők nem akarnak költözni.
Mi azért nagyon reménykedünk benne, hogy lesz olyan jelölt, aki szimpatikus lesz valamelyiküknek, vagy mindkettőjüknek, mert egymás társaságát nagyon élvezik. Fiatal, egy év alatti páros.

Szóval a leendő gazdira nagy feladat vár! Reméljük, hogy lesz, aki sikerrel jár! Megérdemelnék a nyugodt otthont ők is!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róluk!

szepigeza_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása