Macskamentők blog

Macskamentők blog

Egy szívmelengető videó

2015. december 15. - Macskamentők

Ideiglenes mamink, Kata csinált egy szuper összeállítást a cukorpofikról, akikre ő vigyázott. Nagyon nemes és nehéz feladat ideiglenes gazdinak lenni, hiszen nagyon sok törődést, rugalmasságot, odafigyelést igényel. Nem beszélve a lelki "fájdalomról", mikor el kell engedni a cicát, akit hetekig-hónapokig óv, szeretget az ember. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez az élet rendje, azért ideiglenes, mert egyszer véget és, és a cica végre hazamehet a végleges otthonába, de azért nagyon nehéz, ezt ki kell mondani.
Szerencsére Katánk nagyon jól "megedződött", és a cicákról visszakapott gazdis képek is nagy erőt adnak az embernek, így még biztosan sok cicáról csinálhat majd nekünk összeállítást.

Köszönjük a munkát és a videót is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása