Macskamentők blog

Macskamentők blog

Julcsi Ténsasszony még mindig gazdit keres!

2015. szeptember 30. - Macskamentők

"Nem csak a húszéveseké a világ" - gondolja Julcsi, így aztán gazdikereső képnek egy igazán trendi, csajos, csillogó posztert kért. Szép ugye?
Julcsi ugyanis még mindig rendületlenül reménykedik benne, hogy a sok cuki szőrgombóc mellett lesz még valaki, aki meglátja benne az álomcicát, aki tudja, mekkora érték egy nyugodt, hűséges, kedves cica, aki már nem trappol keresztül a lakáson, inkább csendben odakuporodik a gazdi mellé (vagy a fűtőtest mellé :D), aki vágyakozó szemekkel koldulja a simogatást... szóval na, Julcsi ilyen álmodozó típus.
Túl van már élete nagy részén, mégis hisz benne, hogy nem az a sorsa, hogy utolsó éveit egy alapítvány vendégszeretetében töltse, nézve, ahogy minden cukiság gazdira talál, csak ő nem.
Mi is hiszünk benne!

Julcsi oltva, ivartalanítva, egészségesen és kitartóan várja az igazit!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

julcsi_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása