Macskamentők blog

Macskamentők blog

Berci gazdit keres!

2015. szeptember 10. - Macskamentők

Berci kb. 4 hónapos, dorombolós, kedves fiúcska. Kálmán Anita mentése.
Kizárólag lakáscicának szeretne költözni! Felelős, gondos gazdit keres, aki tudja, mivel jár egy kismacska befogadása, nem zavarja a karomnyomos függöny, kanapé, és a kitúrt virágföld sem. És persze tudja, hogy ahogy minden ember, úgy a kiskedvenc is lehet beteg, akit ugyanúgy megillet az orvosi ellátás. Szerencsére egyre többen veszik ezt természetesnek, de sajnos még mindig akad rá példa, hogy valaki egy törött váza, vagy egy nagyobb kiadással járó betegség miatt visszaadja a cicát. A lényeg: Berci is - ahogy minden cicánk - komoly, felelős álomgazdira vár!

Berci is várja a virtuális gazdit az igazi felbukkanásáig, támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: "Berci", valamint tárgyi adományt is szívesen fogadunk a Budapesti Récsey Centerben található Fressnapf üzlet adománygyűjtőjébe tudjátok bedobni, de e-mailen egyeztetve Pesten át is vesszük.

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása