Macskamentők blog

Macskamentők blog

Bemutatkozik a Bárudvarnoki család!

2015. szeptember 09. - Macskamentők

Mérgezés elől mentett cicacsapat három tagja, anya és kölykei gazdit keresnek:

Janka nagyon szép, félhosszú szőrű, de nagyon kis sovány lány cica, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Eléggé fél még, és megviselte az utazás is.

Panka a másik baba, szintén nagyon szép, félhosszú szőrű, szintén nagyon csonti lányka, szintén ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Anyukájuk Manka szintén nagyon megszeppent, jobb napokat is látott cica.

Mindhárman elég rossz állapotban vannak, soványak, a kicsik hasmenésesek.

Most van rátok igazán szükségünk, ezeknek a cicáknak szuper gazdikat kell találnunk, de addig is meg kell gyógyítanunk és normális súlyra "hízlalnunk" őket!

Várják a virtuális gazdikat is és bárminemű segítséget.
Támogathatók a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közleményben a cica nevével, de nagyon szívesen fogadunk jó minőségű élelmet is, melyet előre egyeztetve át tudunk venni Pesten, de bedobhatjátok a Récsey Center Fressnapf üzletének adománygyűjtőjébe is!

Érdeklődni és kapcsolatot felvenni a macskamentok@gmail.com címen tudtok!

Minden segítséget nagyon köszönünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása