Macskamentők blog

Macskamentők blog

Mircike gazdira talált!

2015. június 07. - Macskamentők

Mircike gazdira talált!

Úgy látszik a nyár beköszönte a fekete cicáinknak kedvez! Mircike - aki szintén gazdi halála miatt árvult el és került hozzánk - egy nagyon kedves családhoz költözött, ahol biztosak vagyunk benne, hogy imádni, szeretni fogják, amíg csak él!

Igen, a hitünk még erősebb ilyenkor, mikor egy félénk természetű, középkorú, fekete (tehát halmozottan hátrányos helyzetű) cica talál gazdára! Nagyon örülünk neki, hogy minden korú és természetű cicának van egy gazdi párja valahol és nem csak a cukorborsó kis szőrgombócoknak van esélyük. Ezért érdemes csinálni! És az is nagyon jó érzés nekünk, hogy egyre több segítőkész, áldozatkész ember van, aki befogad nehezebben szoktatható, idősebb cicát is.

Szóval köszönjük nektek is, a gazdiknak is, nélkületek nem sikerülne!

Boldog gazdis életet, Mircike!

unnamed2_6.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása