Macskamentők blog

Macskamentők blog

Bandzsi még mindig gazdit keres!

2015. június 04. - Macskamentők

Bandzsi története is nagyon szomorú. Szeretett gazdája meghalt, a lakás kellett, de ő nem. Ő csak egy szükséges rossz maradt, egy eltávolítandó kacat. Szerencsére a gazdi szomszédja résen volt, így mikor a cicát nyitott ablak és ajtó mellett szerették volna szélnek ereszteni, közbelépett és Bandzsi így megmenekült attól, hogy utcán kóborló, ijedt, riadt, autó elé rohanó macska legyen.

Gondolhatjátok, hogy ilyen nyitás után milyen állapotban volt szegény... De minden jó, ha jó a vége, Bandzsi nálunk szépen megnyugodott, így már mi is nyugodtan várjuk az álomgazdi felbukkanását, aki Bandzsi életének hátralévő részében gondoskodik róla, szereti őt és vigyáz rá.

Bandzsi inkább középkorú, oltott, ivartalanított, jó természetű, kedves fiúcska, aki tényleg csak egy igazi otthonra vágyik. Szereti a hasát süttetni, de bent is szeret lenni, így benti vagy kinti-benti cicának szeretne költözni.

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása