Macskamentők blog

Macskamentők blog

Mimi még mindig gazdit keres!

2015. április 25. - Macskamentők

Mimit korábban bántalmazták, aminek következtében egész jobb oldala sérült. Foga letört, szeme is sérült. A jobb lába is eltört, ami kezeletlenség miatt rosszul forrt össze, rövidebb lett. Ezért kicsit sánta és rosszul ugrik. Az Illatos útról került hozzánk, soványan, megviselten.
Hányattatott sorsa ellenére - a csodával határos módon - viszont továbbra is bízik az emberekben, sőt, igazi puszikirálynő, minden embert imád, egy igazi kis szeretetcsomag.
Viszont minden cicától nagyon fél, ezért lehetőleg más kisállattól mentes lakásba költözne egyeduralkodónak, ahol kicsi gyerek sincsen. Oltott, ivartalanított, fiatal lányka.

Talán sokat várunk ezzel, és kevés olyan pár van, aki gyermektelen és egyedüli cicának őt választaná, de higgyétek el, nem bánnátok meg.
Mimi az ölcica megtestesült példánya, igazán ragaszkodó, békés cica, aki örökre hálás lenne, ha egy nyugodt, csendes, szerető otthonba költözhetne. Mi nagyon bízunk benne, hogy rá is vár valaki!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása